Selasa, 3 Januari 2017

Garlic Tablet harga RM46!!
HANYA BERHARGA RM46!

-Mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih.

-Menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.

-Mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.

-Berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)
Menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)

-Mengurangkan trigliserida.

-Tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.
  
MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?
1~ Hanya 4 biji sehari2~ Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi.3~ Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas4~ Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman5~ Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.
  
KEBAIKAN GARLIC TABLET
1~Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  
2~Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.
3~Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  
4~Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  
5~Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  
6~Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.
   
Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.
Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.
Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.
Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.
Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.

 
Sila call/sms/whatsapp/telegram untuk pesanan.

Ima: 010-5926030 (Jalimawati Binti Razali)-Pengurus

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...