Selasa, 3 Januari 2017

Bio Seleza RM32!APA yang ANDA perlu TAHU ?

Fakta 1:
"Kanser Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas kanser buah dada? dengan kematian sebanyak 266,000 seluruh dunia setahun. Statistik 2012 WHO juga menunjukkan sekurang-kurangnya 1447 wanita didiagnosis mengalami kanser pangkal rahim dengan lebih daripad 729 kematian sehari!"

Fakta 2
"Kebanyakan tuala wanita di pasaran diperbuat daripada kertas terbuang seperti paper lama, tisu, kotak i.e. ‘recycled paper’ atau pulpa kayu yang di lunturkan i.e. ‘bleach’ dengan bahan kimia pemutih? Jika digunakan dalam masa yg panjang boleh mengakibatkan masalah, keputihan, kekuningan, kehijauan!, haid tak stabil, vagina gatal2 & berbau, masalah hormon, sukar hamil, pening, kurang tenaga ketika haid & jika dibiarkan berterusan mungkin mengakibatkan cyst, fibroid, kanser ovari, kanser pangkal rahim dan sebagainya"

KENAPA PERLU BERTUKAR KEPADA BIO SELEZA?

"Bio Seleza Feminine Pad mengandungi hasil gabungan Teknologi Bio Velocity, Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Perak"

BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

1.Kesan Anti-Bakteria
2.Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
3.Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
4.Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi


SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.

ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intik wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.

Bio Seleza juga mengandungi 'NANO PERAK' yang bertindak membunuh bakteria "Bio Seleza " Feminine Pad direka dengan fungsi penyerapan yang optimum, pembungkusan yang sempurna, Kain yang berkualiti tinggi dengan fungsi pengudaraan dan rekabentuk yang sangat selesa"

Bio Seleza menjalani pembungkusan yang sempurna bagi mengelakkan jangkitan bakteria dan kulat.

Diperbuat dari lapisan yang berkualiti tinggi dan selamat. Tidak menggunak bahan yang berbahaya seperti recycle paper dsb.

Fungsi pengudaraan untuk membolehkan kulit bernafas dan mengelakkan jangkitan kulat dibahagian kulit sensetif
Kita jarang ambil tahu tentang kesan tuala wanita harian kita. Pada kita keselesaan dan selalu muncul di iklan cukup untuk menyakinkan kita pada sesuatu tuala wanita.

Jarang kita ambil tahu tentang kesan jangka panjang dan tuala wanita yang kita gunakan setiap hari.  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...